OM OSS

Grillserien Everdure by Heston Blumenthal vil endre måten du griller på. For alltid. Sammen med et team av ingeniører og designere satte Heston seg et mål om å skape den perfekte, moderne grill. Resultatet finner du her. Serien består av både hurtigstartende kullgrill og praktisk gassgrill som er designet helt fra bunnen. Grillene kombinerer nyeste teknologi med estetikk og brukervennlighet. Det er tenkt på detaljer som gir deg den beste grillopplevelse.

UTENDØRS MATLAGING FOR ALLE SANSER

Heston Blumenthal er en av verdens mest berømte kokker. Han har inspirert en hel generasjon av matelskere med sin evne til å gjøre matlaging til en forestilling; et eventyr for alle sanser.

Hans restaurant i Berkshire i England, The Fat Duck, har mottatt ikke mindre enn 3 Michelin-stjerner. Selv har Heston mottatt en hederspris av Dronning Elizabeth II for sin innsats for britisk gastronomi.

Hestons matlaging følger aldri normene. Han utfordrer og skyver hele tiden på de kulinariske grensene. Han ”leker med maten” og gjør hvert måltid til et teaterstykke. Matlaging skal være uformelt, underholdende og et syn for øyet. I samarbeid med Everdure har den engelske stjernekokken utviklet en grillserie som vil gjøre utendørs matlaging til en sanseopplevelse.

fusion

Grillserien er Michelin-verdig. Jeg har lagt inn alle mine yndlingsteknikker slik at din utendørs matlaging kan nå nye høyder.

signature

Vi presenterer

FREMTIDENS GRILL

 • HUB II

  Electric Ignition Charcoal Barbeque

  HUB II
 • HUB

  KULLGRILL MED ELEKTRISK TENNING

  HUB
 • FUSION

  KULLGRILL MED ELEKTRISK TENNING PÅ METALLFOT

  FUSION
 • CUBE

  TRANSPORTABEL KULLGRILL

  CUBE
 • FURNACE

  GASSGRILL PÅ STATIV MED 3 BRENNERE

  FURNACE
 • FORCE

  GASSGRILL PÅ STATIV MED 2 BRENNERE

  FORCE
Scroll To Top