charcoal

4K

ELEKTRISK TENNING
KULLGRILL

Inspirert av den 4000 år gamle, tradisjonsrike Kamado-stilen med håndlaget keramikk til matlaging, er 4K utviklet med øye for den eldgamle teknikken, kombinert med nåtidens intelligens og teknologi.

charcoal

HUB II

ELEKTRISK TENNING
KULLGRILL

Løft grillopplevelsen til nye høyder med HUB II - nå med automatisk opp/ned-justering av rotisseriet, så tilberedningen blir enkel.

charcoal

HUB™

ELEKTRISK TENNING
KULLGRILL

Uansett om du skal grille biff, tilberede noe litt mere ambisiøst – eller ta den helt ut med et revolusjonerende rotisseri, er HUB™ perfekt til utendørs hygge med familie og venner.

charcoal

FUSION™

ELEKTRISK TENNING
GRILL MED METALLFOT

Uansett om du er en garvet bruker, eller aldri har forsøkt å betjene en kullgrill før, vil du garantert falle for enkelheten og stilen ved FUSION™. Navngitt etter den innovative kombinasjonen av kull og elektrisitet, trekker grillen på begge fordelene – og leverer en ekstraordinær grillopplevelse.

charcoal

CUBE™

PORTABEL
KULLGRILL

Nå kan du nyte en autentisk kullgrill-tilberedning «på farten». Den transportable CUBE™ er fremstilt spesielt for den improviserte grillutflukten. Med integrert oppbevaringsrom som er godkjent for matvarer, bambusskjærebrett og fyrkasse i porselensemalje, blir det enkelt å oppbevare, stille opp, tilberede og rengjøre – alt mens kromhåndtakene holder varmen utefra på et minimum og gjør det enkelt å bevege seg rundt under tilberedningen.

Scroll To Top